Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κατάρ

Ακίνητα προς πώληση στο Κατάρ

Το Κατάρ είναι μια χώρα στην αραβική χερσόνησο της οποίας το έδαφος περιλαμβάνει άνυδρη έρημο και μια μεγάλη ακτή παραλιών και αμμόλοφων στον Περσικό Κόλπο. Στην ακτή υπάρχει επίσης η πρωτεύουσα, η Ντόχα, γνωστή για τους φουτουριστικούς ουρανοξύστες και την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την αρχαία ισλαμική παράδοση. Το Κατάρ συνορεύει νότια με τη Σαουδική Αραβία και αλλιώς περιβάλλεται από τον Περσικό Κόλπο. Η αγορά ακινήτων στο Κατάρ άνοιξε μόλις πρόσφατα σε μη Κατάρ. Επιτρέπεται στους αλλοδαπούς να αγοράσουν ακίνητα προς πώληση στο Κατάρ σε ορισμένες συγκεκριμένες εξελίξεις.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της αγοράς ακινήτου προς πώληση στο Κατάρ είναι ότι οι ιδιοκτήτες δικαιούνται αυτόματα θεώρηση διαμονής για τον εαυτό τους και την άμεση οικογένειά τους υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Παρά τη δύσκολη γεω-πολιτική κατάσταση, η χώρα εξακολουθεί να επικεντρωθεί στην υλοποίηση νέων και τη συνεχή βελτίωση προσφορές ακινήτων. Αυτό υποστηρίζεται από την ανάπτυξη ακινήτων που σχεδιάζεται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2022.

Η αγορά ακινήτων έχει υποστεί πολλές αλλαγές κατά το τελευταίο έτος και, παρόλο που το απόθεμα συνεχίζει να κυκλοφορεί, υπάρχει σημαντική πτωτική πίεση στις τιμές λόγω του οικονομικού κλίματος και της περαιτέρω προσφοράς ακινήτων. Οι ιδιοκτήτες και οι ιδιοκτήτες αντιδρούν σε αυτήν τη δυναμική για να εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή, ενώ διαφέρουν από άλλες παρόμοιες προσφορές ιδιοκτησίας, προσφέροντας μήνες δωρεάν ενοικίασης και δωρεάν λογαριασμούς κοινής ωφέλειας.

Οι επενδυτές σε ακίνητα προς πώληση στο Κατάρ μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τα μακροπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου, ενώ άλλοι τώρα εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να αρχίσουν να αναζητούν το επόμενο σπίτι τους καθώς το ακίνητο γίνεται πιο προσιτό.

Η βελτίωση των σπιτιών, η μετακίνηση σε πιο επιθυμητές περιοχές και ακόμη και η είσοδος σε ακίνητα για πρώτη φορά γίνεται πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι ενώ οι προμήθειες μπορεί να έχουν χαμηλότερη νομισματική αξία, ο όγκος των συναλλαγών παραμένει ισχυρός με τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης.

Ένα νέο νομοσχέδιο για ξένα ακίνητα αναμένεται να αυξήσει τις πωλήσεις κατοικιών και εμπορικών ακινήτων στο Κατάρ, καθώς και να αυξήσει τις άμεσες ξένες επενδύσεις, και μια άλλη επίδραση θα μπορούσε να είναι η αύξηση των ξένων περιουσιακών στοιχείων που δημιουργούν περιφερειακές βάσεις στο Κατάρ.

Για εκείνους που ψάχνουν για ένα ακίνητο προς πώληση στο Κατάρ σε κεντρική τοποθεσία, σε περισσότερες από μία κοινότητα, και όχι μια νέα και μεγάλη ανάπτυξη της πόλης-style, Mushireb θα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό.

Η Lusail και η Msheireb είναι καλά παραδείγματα νέων και ελκυστικών περιοχών για πελάτες στο Κατάρ. Το ενδιαφέρον σε αυτές τις περιοχές και σε άλλες αναδυόμενες γειτονιές, όπως το Al Sakhama και το Umm Salal, σημείωσε σταθερή αύξηση του ενδιαφέροντος των καταναλωτών.

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές συνεχίζουν να είναι το The Pearl, το Al Sadd και το West Bay για τα διαμερίσματα, και το Al Waab και το Abu Hamour για τις βίλες. Όσον αφορά την αγορά πωλήσεων, το The Pearl συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μαζί με το West Bay και το West Bay Lagoon.

  •  
    Κατάρ: οδηγός και λόγοι για να επενδύσουν στο τούβλο

    Κατάρ: οδηγός και λόγοι για να επενδύσουν στο τούβλο   Αν ακούτε για το Κατάρ, δεν μπορείτε να φανταστείτε αμέσως μια υπέροχη και εξαιρετικά πλούσια χώρα από όλες τις απόψεις. Τέλεια ένωση μεταξύ νεωτερικότητας και παράδοσης, glitz και περίσσεια μαζί με ένα ελάχιστο και μοναδικό ύφος. Θα ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 38474

Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Κατάρ, Ad Dawhah, Ad Dawhah, vilnius

150,000.00EUR
Πώληση
Άλλο (Εμπορικό)

6500 m²
Πώληση ιδέα έργου, οικοδομικό πλοίο - για ΗΑΕ, Κατάρ. (ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ / ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ) μεγάλο
Cod. 13402

Πώληση Τριάρι, Κατάρ, Al Ghuwariyah, The Pearl Island, The Pearl Island

785,872.78EUR
Πώληση
Τριάρι

130 m²
Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε σοβαρό αίτημα.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB